lørdag 14. mars 2009

Trist

Eg må virkelig innrømma at det e litt trist å se på reaksjonene fra andre bloggskrivere når me komme med konstruktiv kritikk. De blir forbanna og begynne og sutra om at me e slemme. Får håpa at ein dag vil dei innse at ikke alle e skapt te å laga blogg, imotsettning te oss her i latterligshiit.

Etter min meining kan dei i det minsta ta te seg kritikken å prøva retta opp "the pile of shit!" av ein blogg, som det hette på godt norsk. Dessverre gjør dei tvert om og prøve å skjula sine mangler me å komma me barnslige utsagn slik som "dokker e bare sjalu," "dokker vil bare værr som oss" ol.
Detta e jo heilt på tryne. Hvis me i latterligshiit hadde på noen som helst måte hatt lyst å ligna på noe som kan minna om ka som komme ut munnen te ein dreven alkoholikar som har fått i seg litt for mye rødsprit, hadde me kje orka å begynna me blogg.

Må også påpeika at me her i latterligshiit ikke bare snakke bullshit imotsettning te mange andre blogger. Ta for eksempel en artikkel eg leste på ein annen blogg for noen uker siden om at bloggskriveren skulle begynne å leve et sunnere liv. Tre dager senere ser jeg denne personen glefse i seg en saftig brownie som om han hadde vært på sultestreik i 14 dager og bare levd på smuler fra et gammalt kneippbrød og vann. Detta seije jo litt om kor serriøs denna personen e og om kor lite du egentlig kan stola på sonne tvilsomme folk.

Redaksjonen bak latterligshiit e svært rysta fra slike hendelser i bloggsamfunnet og tar sterk avstand fra all lignende oppførsel.

"Det e leit at slike mennesker skal komme og ødelegge for alle andre i bloggsamfunnet, det vil ta lang tid før vi kan gjenvinne tiliten til allmenheten på grunn av slike hendelser."
Uttalte en rystet president i latterligshit i går kveld da han ble informert om hendelsene.
Han oppfordret også alle lesere til full boikott av sider som driver med slik virksomhet.

1 kommentar:

  1. Jævlig bra skreve:-D!
    heilt enige me alt du seie!
    latterligshiit rules!!

    SvarSlett

What du you want?